Food and Drug Administration (FDA) pentru vânzări fără prescripție medicală

Dr. Amy Killen

Plasturile de iontoforeză sunt considerate un dispozitiv medical, prin urmare, disponibile numai pe bază de rețetă.

Ce este iontoforeza?

Prima propunere de utilizare a curentului electric în livrarea medicamentelor datează de la mijlocul secolului al XVIII-lea. A continuat să progreseze până în secolul al XIX-lea, apoi în 1908, Fritz Frankenhauser a inventat termenul de „iontoforeză”. Cercetătorii au descoperit că este o modalitate eficientă de administrare a anumitor compuși pacienților într-un mod sigur și convenabil prin piele.

Ei au furnizat administrarea de agenți terapeutici într-o zonă vizată, care a implicat utilizarea diverșilor agenți, cum ar fi lidocaină și fentanil, pentru a oferi analgezie, corticosteroizi și retinoizi pentru cicatricile de la acnee și antiperspirante pentru a trata hiperhidroza palmară și plantară. Aplicațiile regionale ale iontoforezei, pe de altă parte, implică livrarea de agenți antiinflamatori în țesutul subcutanat și spațiile articulare. Aceasta este o metodă eficientă pentru a calma durerea asociată cu tendinită, artrită sau dureri musculare și poate oferi o ușurare localizată.

Cum funcționează patch-urile NAD+?

Plasturile NAD+ vin în truse, destul de des pentru a fi utilizate pe parcursul mai multor săptămâni. Aplicați doar câte un plasture o dată pe durata recomandată. Plasturele trebuie aplicat pe o zonă a corpului care nu are păr, cum ar fi abdomenul, spatele sau partea interioară a brațului sau a piciorului. De asemenea, puteți tunde părul cât mai mult posibil cu un sonerie. Rețineți că adezivul poate irita pielea dacă este aplicat imediat după un duș sau după un braț sau picior proaspăt ras.

Într-un interviu acordat HealthNews, Brandon Detweiler, co-fondatorul Ion Layer, a explicat că trusele lor includ plasturi, pulbere NAD+ în formă brută, o fiolă cu apă sterilă și o altă fiolă cu soluție salină. Detweiler a explicat că de îndată ce dizolvați NAD+, acesta începe să-și piardă eficacitatea. Prin urmare, dacă este livrat deja dizolvat, data limită de utilizare este de numai 30 de zile. „În cazul stratului de ioni, amestecarea chiar înainte de aplicarea plasturelui asigură o biodisponibilitate ridicată”, a spus el.

Mecanism de acțiune

Pentru a explica cel mai bine cum se „pornește” patch-ul, să ne întoarcem la o oră de fizică din liceu:

  • Se toarnă molecula pozitivă dizolvată (NAD+) pe partea cu notă pozitivă a plasturelui pentru a fi absorbită. Apoi turnați o cantitate egală de soluție salină pe partea negativă. Acest lucru activează apoi patch-ul care are deja o baterie încorporată foarte mică.
  • Odată ce plasturele este pornit, funcționează ca un magnet – ca și cum se va respinge. Ca și cum ai pune împreună doi magneți aceiași. S-ar respinge unul de celălalt. Așa se întâmplă cu molecula NAD+.
  • Partea pozitivă va împinge molecula încărcată pozitiv (NAD+) departe de plasture și către piele în vasele de sânge și celule. Ion Layer utilizează un plasture care este un dispozitiv medical aprobat de FDA, de aceea plasturele lor necesită o rețetă. Acești patch-uri sunt proiectați pentru a oferi o eliberare controlată și lentă a NAD+ în decurs de până la 14 ore.

Dozare și protocol

Doza NAD+ și perioada de livrare variază în funcție de mărci. Acestea variază între 400 mg și 1.000 mg NAD+ administrate între patru și până la 14 ore. Unii folosesc o soluție salină, iar alții nu. Datorită naturii acestor plasturi fiind un dispozitiv medical, companiile conectează clienții cu practicienii din domeniul sănătății pentru a furniza rețete și pentru a asigura utilizarea și administrarea corespunzătoare.

După durata recomandată, plasturele trebuie îndepărtat cu apă și săpun și aruncat. Frecvența cât de des ar trebui să utilizați aceste plasturi depinde de individ. Detweiler a spus că unii oameni fac mai întâi o doză de încărcare, care este, de asemenea, comună cu IV-urile. „Ai face un plasture timp de șase zile la rând și apoi ai face rost de a le purta mai de rutină.” Un protocol ideal va depinde de nivelurile NAD și de vârsta pacientului, dar el a spus că standardul este fie lunar, un plasture la fiecare cinci zile, fie trimestrial, un plasture la două săptămâni.

Persoanele cu boli autoimune, toxicitate pentru mucegai sau alte afecțiuni de sănătate ar putea descoperi că o doză de încărcare este benefică pentru stimularea inițială a sănătății.

Beneficiile patch-ului NAD+

Dr. Killen a spus că plasturii sunt a doua cea mai eficientă modalitate de a furniza NAD+ în fluxul sanguin, dar este prea devreme pentru a spune.

„IV NAD este probabil cea mai eficientă, deoarece știm exact cât de mult intră în sânge. Dar, poate fi costisitor și poate fi, de asemenea, destul de inconfortabil să îl fi administrat. După IV, cred că plasturii de iontoforeză sunt promițători, dar aș dori să văd mai multe date despre asta înainte de a spune asta. NAD oral nu este foarte biodisponibil, așa că, în general, dăm precursori NAD, cum ar fi NMN, niacină sau NR, care sunt ulterior transformați în NAD în organism.”

Dr. Amy Killen

Cercetările privind plasturii NAD+ și dacă acestea cresc nivelurile intracelulare de NAD sunt la început, deoarece nu au fost disponibile suficient de mult timp. Pentru cei care sunt curioși cu privire la nivelurile lor inițiale de NAD și modul în care acești plasturi sau orice tratament NAD le pot afecta, în prezent, există trei teste principale la domiciliu bazate pe înțepătura cu degetul. Un studiu recent a constatat că cardurile de pete de sânge uscat „au oferit o stabilitate acceptabilă pentru a permite prelevarea de probe la domiciliu, condiții rezonabile de expediere și potențialul de lotizare a probelor în laborator”.

Dintr-o perspectivă anecdotică, majoritatea oamenilor au raportat următoarele îmbunătățiri cu niveluri crescute de NAD:

  • Energie crescută
  • Dormi mai bine
  • Focalizare îmbunătățită
  • Performanță mai bună

Au existat, de asemenea, rapoarte în care acești plasturi au ajutat persoanele cu tulburări autoimune și boala Lyme.

În plus, în timp ce aceste patch-uri oferă un impuls rapid NAD+, comparabil cu un impuls NAD+ IV, prețul pentru câteva săptămâni de aprovizionare este sub 800 USD.

Patch-urile NAD+ sunt pentru tine?

Indiferent dacă aveți de-a face cu o afecțiune care pare să fie rezistentă la tratament, dacă doriți să vă creșteți performanța generală sau pur și simplu vă mâncărimi pentru a afla cum răspunde corpul dumneavoastră la un tratament cu doze mari NAD+, plasturii de iontoforeză pot fi o soluție convenabilă și mai accesibilă. Deoarece biologia și istoricul sănătății fiecăruia sunt diferite, modul în care corpul dumneavoastră va răspunde la plasture poate diferi.

Acordați atenție modului în care sunt nivelurile dvs. de energie, indiferent dacă observați o schimbare în performanța mentală sau fizică sau în somn. Dr. Killen împărtășește adesea informații și face prezentări despre îmbunătățirea funcției sexuale, așa că a trebuit să ne întrebăm dacă acești plasturi ar funcționa și în acel departament.

„Suplimentele cu NAD îmbunătățesc adesea energia și somnul oamenilor, ceea ce poate afecta funcția sexuală. Nu am văzut NAD+ studiat în mod direct pentru îmbunătățirea funcției sexuale, dar este logic că ați putea fi mai înclinat să deveniți plictisitor dacă vă simțiți mai bine și aveți mai multă energie.”

Dr. Amy Killen

FAQ

Sunt sigure plasturii NAD cu doze mari?

Da. Plasturii de iontoforeză la care se face referire în acest articol utilizează plasturi de calitate medicală, care au fost testați și aprobati de FDA pentru siguranță și eficacitate. Pot exista efecte secundare, dar nu în măsura unui IV. Unii pot prezenta greață sau dureri de cap. În plus, oamenii au raportat iritații minore ale pielii din cauza adezivului care menține plasturele pe loc.

Sunt impermeabile?

Asigurați-vă că faceți cercetări pentru marca pe care o alegeți, dar Detweiler a spus că în mod ideal este cel mai bine să o păstrați uscat. Cu toate acestea, stropii nu sunt o problemă. Majoritatea mărcilor de plasture nu recomandă înotul, scăldat sau utilizarea saună în timp ce poartă un plasture. Cu toate acestea, sunt rezistente la transpirație, așa că antrenamentul în timp ce purtați unul nu este o problemă.

Poți exagera cu NAD?

Totul poate fi exagerat, dar s-a descoperit că până la 2.000 mg (2 g) de NAD pe zi sunt sigure pentru oameni. Cele mai multe plasturi de pe piață astăzi sunt între 400 mg și 1.000 mg per plasture. Bioindividualitatea unei persoane, antecedentele medicale și expunerea anterioară la NAD+ sau suplimentarea cu precursori NAD vor influența răspunsul acesteia la plasturi. Asigurați-vă că vă consultați cu un furnizor de asistență medicală pentru a asigura doza adecvată.

Începând cu 13 martie 2023, Amazon a declarat că ar avea nevoie de documente suplimentare de la toți furnizorii de mononucleotide de nicotinamidă (NMN) dacă doresc să continue să își vândă produsul pe site. Aceștia trebuie să prezinte dovada că au fost aprobate de Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA) pentru vânzări fără prescripție medicală.

Recomandări cheie:

  • Amazon a anunțat despre un viitor regulament privind produsele NMN, începând cu 13 martie 2023.
  • Furnizorii NMN vor trebui să prezinte dovada aprobării FDA pentru a rămâne pe site.
  • Nerestaurarea produselor conform solicitării va duce la eliminarea stocului rămas.

Scrisoarea face referire la o decizie a FDA anunțată în octombrie 2022 care a reclasificat NMN ca medicament sau ingredient de droguri, necesitând aprobarea FDA pentru vânzarea sa. Schimbarea a fost declanșată după ce Metro International Biotech a trimis FDA o formă de NMN proprietar pe care l-au dezvoltat pentru investigare ca un nou medicament investigațional (IND) în iulie 2022.

Potrivit FDA, odată ce un medicament a fost depus pentru astfel de studii, acesta nu mai poate fi vândut ca supliment alimentar și trebuie să necesite aprobarea FDA înainte de a fi comercializat.

Găsit în toate formele de viață, NMN este o moleculă folosită în mod obișnuit în suplimentele alimentare pentru potențialul său anti-îmbătrânire. Se crede că crește nivelul de nicotinamidă adenin dinucleotidă (NAD+), un compus care joacă un rol crucial în repararea și protejarea ADN-ului și promovarea sănătății mitocondriale optime și a energiei celulare. Cu toate acestea, pe măsură ce îmbătrânim, nivelurile de NAD+ tind să scadă.

Cerințe Amazon pentru furnizori

Furnizorii NMN mai au doar câteva săptămâni pentru a-și planifica următorii pași. Amazon a enumerat trei documente justificative pe care furnizorii vor trebui să le furnizeze pentru a-și restabili produsele:

  • Încărcați lista de ingrediente pentru produs pe pagina cu detaliile produsului.
  • Încărcați etichetele cu un Cod național al medicamentelor (NDC) clar prezent și lizibil.
  • Solicitați o reintegrare prin procesul lor standard de contestație a vânzătorului.

Dacă mărcile nu solicită restabilirea și au un inventar rămas al acestor produse în centrele de livrare Amazon după 13 martie 2023, vor trebui să creeze o comandă de eliminare pentru returnarea sau eliminarea inventarului rămas.

Pentru mai multe informații, vizitați https://alkotox-official.top/ .

Contents